Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2010.06.04. 23:15 L&D

Gyerekszoba project - 1. rész (Faágak és baglyok)

Címkék: dekoráció gyerekszoba falburkolat kérdés nektek

Készülünk egy kisebb lakásfelújításra. Kicseréltetjük az ablakokat, festetünk - többek között falat feketére :-). Lesz még tapétázás, meg átrendezés is.

A gyerekszobának van egy északi fala, ami nagyon könnyen bepenészedne, ha nem fűtenénk, szellőztetnénk rendesen. Ezért ezen a falon van egy nagy radiátor, és semmi más bútort, vagy szekrényt nem akarunk oda tenni, hogy szabadon járhasson előtte a levegő. Így viszont elég kopár ez a fal. Azt gondoltam, sima keretezett képek helyett, inkább valamilyen falmatricával díszíteném.

Nem tudom milyen minőségű egy fali matrica, hogy mennyire tapad, illetve hogy mi szükséges az eltávolításához, de az az érzésem, hogy egy háromévesnek sikerülne lekapirgálni. Van valakinek ilyen tapasztalata?

Motívumnak faágat, baglyot vagy madarat képzeltem. Például valami hasonlót...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr762044698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása