Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2009.11.09. 13:25 L&D

Otthonok - Hófehér svéd lakás

Címkék: konyha háló inspiráció étkező nappali otthonok


Egy olyan országban, ahol az év nagy részében hideg van és sötét, a tiszta és világos otthonok a nyári napsütés érzését keltik egész évben. Ezért a svédek lakberendezési stílusára leginkább a sok fényt beengedő nagy ablakok, a világos, kezeletlen faanyagok, a természetes textilek és a visszafogottság a legjellemzőbbek, csakúgy, mint erre a göteborgi 94 m2-s lakásra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Alvhem Makleri & Interiör

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr521512615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

girl_without_name 2009.11.28. 18:17:56

nagyon szép!
hol lehet itthon olyan pop art-os képet vagy posztert beszerezni?

64Judit 2010.01.10. 18:39:54

legjobban ez a téglafal tetszik,annyira jól mutat a sok fehér mellett. nekem nagy kedvencem a ikea, ha elmegyek oda, ott annyira otthonosan érzem magam... na, vajon miért?
süti beállítások módosítása