Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2010.05.27. 14:21 L&D

Szex és New York - filmes enteriőrök

Címkék: háló étkező nappali otthonok

Ma mutatják be a magyar mozikban a Szex és New York második részét. Nem tudom milyen a film, Amerikában nem kapott jó kritikákat. Inkább mutatok pár képet a filmes enteriőrökből.

A berendezési terveket Lydia Marks készítette, aki például Az ördög Pradat visel című filmben is dolgozott. Carrie és Big közös lakását úgy alakította ki, mintha Carrie választotta volna a berendezést, Mr. Big elképzeléseit is szem előtt tartva. A közös lakásában a férfias elemek - mint az 1950-es évek bútorai, a sötét faburkolatok - nőies kiegészítőkkel - színes szőnyegek, virágminták - keverednek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Carrie és Big nappalija. A szögletes, 50-es évekbeli bútorokat Big ízlése szerint választották, míg a kárpitok, a színek és a nőies oldalt jelenítik meg.

 

 

 

 

 

 

Az étkezőben a mahagóni asztal felett, óriás fém csillár lóg.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hálószobában keverednek a különböző minták és textúrák.

 

 

 

 

 

 

 

Az első részben megismert álom-gardróbot, most férfi és női oldalra osztották.

 

 

 

 

 

 

 

Carrie átalakított régi lakása.

 

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr232035520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

64Judit 2010.05.29. 13:18:40

minden további nélkül elfogadnám, szóval szívesen laknék itt... :D pláne a gardrób tetszik!
süti beállítások módosítása