Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2010.02.04. 12:33 L&D

Kérdés nektek - Könyvek színsorrendben?

Címkék: inspiráció tárolás kérdés nektek

Olyan otthonban nőttem fel, ahol a több ezer könyv szigorúan témák és betűrend szerint sorakozott a polcokon. Mivel most nekünk nincs ennyire sok könyvünk, a könyvek téma és nagyság szerint helyezkenek el, de egyre több helyen látom, hogy a praktikumot feláldozzák a látvány oltárán, és a gerinc színe szerint csoportosítanak. Kipróbáltam. Kétségtelenül jobban néz ki, de gyorsan megtalálni csak akkor lehet valamit, ha pontosan emlékszünk a könyvgerinc színére. Szóval, egy idő után visszarendeztem mindent.

Ti, milyen technika szerint rendszerezitek a könyveket? Átpakolnátok színek szerint, csakhogy jobban mutassanak?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek: flickr, NewYorkTimes, HGTV 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr361728985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

64Judit 2010.02.04. 23:11:06

nem-nem! nem pakolnám át csak azért, hogy harmonizáljanak színben. én a könyveket (meglepő módon) olvasom, nem dísznek tartom... :D ezek inkább marketing v.reklámfogások lehetnek, nem? nálam a könyvek témakör ill.író szerint vannak össze-vissza, életszerűen elrendezve a kicsi polcon, amit már le kéne cserélnem egy nagyobbra, sőt az egész lakást át kéne rendeznem, szívem szerint az egyik fal csak könyves - cd - dvd polc lenne! aki szín szerint rakja a könyveit, az nem egy olvasott ember.

Márton Anikó · http://naturkosar.blog.hu 2010.04.20. 15:42:10

Szia, nem cserélném át szín szerinti elrendezésre, nekem ez túl direkt így. Nálam is elsősorban tematika szerint vannak a könyvek elhelyezve, így ha keresek valamit rögtön tudom merre keressem :)
süti beállítások módosítása