Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2010.01.28. 12:22 L&D

Újrahasznosított újságok

Címkék: svéd falburkolat

Egy teljesen új módja az újrahasznosításnak ez a magazinokból épített fal, amit egy stockholmi grafikai stúdióba tervezett Elding Oscarson építész. Távolról tapétának tűnik, de közelről nézve, látszik, hogy újságtömbökből készült, amivel teljesen egyedi, érdekes színezet és textura jött létre. Az építéséről készült kis videót megnézhetitek az építész honlapján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr271708803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

64Judit 2010.02.02. 13:18:40

ez tulajdonképpen nem falburkolat, hanem maga a fal... vagy nem jól látom? tehát tégla helyett újság? :D így a képen tetszik, kíváncsi lennék "élőben" milyen hatással lenne rám :)

L&D · http://lakas-es-design.blog.hu 2010.02.03. 13:03:13

Szia Judit!

Ez tényleg csak burkolat! A tervező oldalán van is egy video az építéséről. Építettek egy gipszkarton falat, aztán két oldalról felburkolták az újságkötegekkel.
Nekem tetszik, hogy olyan visszafogottan színes.
süti beállítások módosítása