Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2009.12.14. 12:12 L&D

Nagyon színes karácsony

Címkék: karácsony inspiráció hellókarácsony

Mostmár vészesen közeledik a karácsony. Ilyenkor mindenki szeretné ünneplőbe öltöztetni az otthonát. Ideje dönteni a karácsonyi kellékekről, színekről, anyagokról és beszerezni a hozzávalókat.

Újabb sorozatot állítottam össze, igazán rendhagyó, pink-narancs-kék színvilágú dekorációkról. Ezek nem igazán karácsonyi színek, de mégis nagyon fiatalos, könnyed bohókás hangulatot lehet velük varázsolni. Engem ezek a nagyon élénk színek kissé a gyerekszobák hangulatára emlékeztetnek. Itt fokozottan igaz, hogy szem előtt kell tartani a lakás hangulatát, hogy végül egységes, harmonikus legyen a végeredmény.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Képek: MiCasa, LivingEtc, KreatívHobby

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr491597078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása