Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2009.12.09. 12:05 L&D

Natúr karácsony

Címkék: karácsony inspiráció hellókarácsony

Advent félidejénél tartunk, mostmár vészesen közeledik a karácsony. Ilyenkor mindenki szeretné ünneplőbe öltöztetni az otthonát. Ideje dönteni a karácsonyi kellékekről, színekről, anyagokról és beszerezni a hozzávalókat. A dekoráció kiválásztásánál azonban szem előtt kell tartani a lakás hangulatát is, hogy végül egységes, harmonikus legyen a végeredmény.

A sorozat második részében természetes, natúr karácsonyi dekorációkról mutatok képeket. Ez talán a legolcsóbban, saját kezüleg is könnyen kivitelezhető, egyszerű és környezetbarát stílus, ha az ember idejében felkészül, és beszerzi a szükséges kellékeket. Jól illenek hozzá a szárított bogyók, tobozok és egyéb termések, apró gallyak és ágacskák, amiket szizál vagy kenderkötéllel díszíthetünk. Tehetünk a fára pattogatott kukoricából készült fűzért, amit a gyerekekkel együtt elkészíteni jó móka is lehet.

 

 

 

 

 

Drót csillagok kerderkötéllel körbetekerve - egyszerű, de mutatós ablak- vagy karácsonyfadísz

 

 

 

 

Gallyakból készült koszorú

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az asztal díszítéséhez is természetes anyagokat használjunk: háncs alátét, lenvászon szalvéta és tobozdíszek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne feletkezzünk meg a gyertyákról sem, amik fényükkel meghitt hangulatot teremtenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pattogatott kukorica és mályvacukor girland

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr771585597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása