Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2010.09.23. 13:00 L&D

Otthonok - Újlipótváros

Címkék: konyha fürdőszoba étkező nappali otthonok előszoba

Végre, megint egy budadapesti lakást mutathatok be, amit egy tanárnő részére, a Modesign Stúdió munkatársai - Molnár Eszter és Bodor Ani - alakítottak ki. A 60 m2 alapterületű lakásban egy nappali-étkező-konyha teret, egy kisebb hálót és egy fürdőt alakítottak ki, praktikus, méretre tervezett bútorokkal, olyan visszafogott, elegáns, modern stílusban, ami megfelel a középkorú tulajdonoshölgy ízlésének is.

 

Az elegáns nappali színkombinációja: halvány bézsszürke falfestés, ami kiemeli a fehér és tejeskávé barna árnyalatú fotelt és sarokkanapét, a fekete lakkozott hajókoffer-asztal, a sötétbarna szegélyű függöny, az aranyozott képkeretek.

 

 

 

 

 

 

 

 

A kanapéval szemközti fal teljes egészét elfoglalja az egyedileg, méretre készített, praktikus szekrénysor, amibe játékosságot visz a nyitott polcok és a diófurnér ajtós elemek váltakozása.

 

 

 

 

 

 

 


  

 

 

Az étkező és a konyha közötti átadópult nem csak dekoratív térelválasztóként funkcionál, hanem  mindkét oldalról használható, praktikus bútordarab is.

A falra akasztott textilek, az ezüstös váza és a többi kiegészítő afrikai hangulatot kelt.

 

 

 

Az előszobai fogasfal kialakítása is szervesen illeszkedik a lakás egységébe.

 

 

 

 

 

 

A konyhaszekrények cseresznye furnér felületét a fehér laminált pult könyedebbé teszi. Csempe helyett, különleges, üveglap burkolatot kapott a szekrények között a fal.

 

 

 

 

A zuhanyzótól a szemközti falig húzódó üvegmozaik csík színösszeállításában megjelenik a pult fekete üveglapja, a csempe világos- és a sarokpolcok sötétszürkéje is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr982317749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása