Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2009.11.19. 11:47 L&D

Kérdés nektek - Modern adventi koszorú?

Címkék: karácsony kérdés nektek

Kedves Olvasóim!

Nemsokára itt van advent első vasárnapja! Ti hogy készültök az ünnepekre? Hogyan dekoláljátok a lakást? Akasztotok díszeket az ablakba? Esetleg kivilágítjátok az erkélyt és az ablakokat? Írjatok!

Adventi koszorú készítéshez kerestem inspirációt a neten, de mindenhol csak a hagyományos, fenyőágas-lilagyertyás-masnis változatot találtam. Ti csináltok adventi koszorút? Ha igen, és eltér a hagyományostól, modern, ötletes vagy van benne valami "csavar" küldjetek fotót róla (lakas_es_design@freemail.hu címre), és a legjobbakat közzéteszem itt a blogon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr531536394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása