Lakás és Design

Gyerekkoromban kockás füzetbe gyűjtöttem a Lakáskultúrából kivágott, nekem tetsző képeket. Azóta a füzetet felváltotta a számítógép, a Lakáskultúrát pedig a külföldi blogok, honlapok. A sok összegyűlt képet és ötletet szeretném itt megosztani Veletek.

Linkblog

lakberendezés, design mindenkinek

2009.11.18. 13:49 L&D

Mobil kandallók

Címkék: nappali kandalló

Ilyen esős időben, mint ez a mai, de jó is (lenne) egy kandalló elé kuporodva, forralt bor szürcsölni.... De a kandalló álltalában a nappaliban van, vagy esteleg a kerti tűzrakóba lehetne még begyújtani. Nem lenne nagyszerű, ha a táncoló lángok szépségét bárhol élvezhetnénk, akár például a fürdőben is? Persze anélkül, hogy az egész házat fel kéne gyújtani :-)

Ez nem lehetetelen. Hordozható kandallóval mindez megoldható! Tehed kintre, vagy bentre, a szobában az asztalra vagy akár a polcra. Máris kész... Sőt, az egyiket gurítani is lehet! 

Néhány kép a német Conmoto cég gyönyörűséges hordozható kandallóiról.










 

TRAVELMATE

 

 

A TRAVELMATE fekete porszórt acélváza, aktatáska formájú. Egy rejtett tárolóba kell tölteni a bio-etanol tüzelőanyagot, majd felemelni az üveglapot, és máris meg lehet gyújtani a tüzet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ROLLFIRE

 

 

 

 

 

 

A ROLL FIRE nevű kandallót könnyedén a szoba egyik végéből a másikba leghet gördíteni. Karcsú, modern formájának köszönhetően bármilyen stílusú enteriőrben megállja ahelyét.

És ha nincs elég hely (pénz) kandallóra, de szeretnénk élvezni az igazi lángok látványát, itt van két asztali változat. A HOTPOT több színben is kapható, az OGON pedig kézzel festett matrioska-baba formájú porcelán mini-kandalló.








HOTPOT

 

 

 

 

 

 

 

 

OGON

 

 

 

 

Még több kémény nélküli, szobai kandallóról egy régebbi posztban is olvashattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-es-design.blog.hu/api/trackback/id/tr461534235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása